mozliwosc wysylania notatek oraz zdjec na adres email , co prawda mozna fotografie przeslac np na pc przez kabel, ale jak tel ma transfer danych to czemu nie uzywac?
notatki rowniez, fajnie ze sa, ale co ja mam wpisaniu z nimi zrobic? a co jesli np zobacze plakat zespolu to pomysle “o fajny koncert za tydzien” wysle sobie przypomnienie na email i gotowe
timer oraz stoper , niby mozna uzywac apki do medytacji, ale tak telefon powinien miec te funkcje jako standard
usunac, lub chociaz schowac funkcje drzemki, takie spanie jest niezdrowe
Dzięki za podzielenie się swoimi pomysłami. Bardzo doceniamy takie konkretne sugestie od użytkowników, bo właśnie dzięki nim możemy dalej rozwijać Mudita Kompakt w kierunku, który ma sens dla społeczności.
Możliwość wysyłania notatek lub zdjęć na adres e-mail to ciekawy pomysł. Rozumiemy, że w niektórych sytuacjach szybkie przesłanie czegoś do siebie mogłoby być wygodniejsze niż kopiowanie plików przez kabel. Podobnie z notatkami. Wiele osób traktuje je jako szybkie zapiski lub przypomnienia, więc opcje ich dalszego wykorzystania to interesujący kierunek do rozważenia.
Timer i stoper również pojawiają się w sugestiach użytkowników, więc to zdecydowanie temat, który obserwujemy. Chyba nawet jeden z naszych użytkowników stożył apke PRONTO:
Jeśli chodzi o funkcję drzemki- Czy tu chodzi o funkcje “snooze” bo Mudita Kompakt nie ma takiej funkcji jak “nap timer.”
Dzięki jeszcze raz za podzielenie się swoimi przemyśleniami. Jeśli ktoś z forum ma podobne potrzeby lub inne pomysły, zachęcamy do dołączenia do dyskusji. A ja przekaże Twoje sugestie naszej ekipie
Kiedy do mnie ktos dzwoni, po skonczeniu rozmowy chce tej osobie napisac smsa, klikam na ostatni kontakt, telefon automatycznie do niego dzwoni,
pare razy sie na tym zlapalem., teraz uwazam zeby najpierw wejsc w ikone sms i szukac na slepo tego kontaktu.
jezeli to mozliwe prosze o rozwiazanie tego malego problemu.
Sideloading z Aurora Store, spstrzezenia,::
Znalazlem Translator od microsoftu ktory tlumaczy glos , niestety nie moge poprawiac tekstu , tylko mowic bardziej wyraznie, problem dla ludzi ktorzy mowia z dialektem
Apka jakdojade ciagle crash’uje na moim telefonie , potrzebuje alternatywy zebym mogl szybko ustalic sobie np polaczenia autobusowe.
Apka City Bike zastepuje mi Metrorower, skanowanie dziala poprawnie , lepiej niz na moim bylym smartfonie, tylko jest maly problem gdy chce dodac srodki
Apka IKO rowniez crash’uje, niestety korzysta z google, wiec platnosci BLIK’iem sa problemem.
Apka Mlynek to prosta gra planszowa ktora mozna pograc z komputerem czekajac na przystanku . polecam
Dziękujemy za ponownna wiadomość i wszystkie sugestie, naprawdę doceniamy, że dzielisz się swoimi doświadczeniami.
Jeśli chodzi o sytuację z oddzwanianiem po zakończonej rozmowie, to bardzo cenna uwaga. Przekażemy ją dalej do zespołu, bo rozumiemy, że może to być uciążliwe w codziennym użytkowaniu.
Dzięki też za podzielenie się swoimi obserwacjami dotyczącymi sideloadowanych aplikacji, to bardzo pomocne.
Niestety, jeśli chodzi o działanie aplikacji instalowanych przez sideloading (np. przez Aurora Store), mamy w tym zakresie ograniczone możliwości wpływu. Takie aplikacje nie są tworzone z myślą o Mudita Kompakt, dlatego ich funkcjonalność może być ograniczona lub niestabilna. Wiele z nich opiera się na usługach Google lub innych rozwiązaniach, które nie są wspierane przez nasz system, co może powodować problemy, takie jak crashe czy brak niektórych funkcji.
Jeszcze raz dziękujemy za Twój feedback i zaangażowanie. To dla nas naprawdę ważne i pomaga nam rozwijać Mudita Kompakt w dobrym kierunku.